Dagaccount voor bedrijven

Maakt u vaak gebruik van een incidentele ontheffing? Of hebt u vaak een bedrijvendagvergunning nodig? Geef u dan op voor het dagaccount. Dan regelt u dit heel gemakkelijk zelf, via uw eigen account.

Hoe het werkt

  • Een incidentele ontheffing is een ontheffing voor op door uzelf gekozen dagen, incidenteel geldig. Deze ontheffing vraagt u aan voor het in- en uitrijden van de venstertijdgebieden in de binnenstad. Dit is een gebied waar geen parkeervakken zijn.
  • Een bedrijvendagvergunning is een parkeervergunning voor één dag (voorheen 'dagparkeervergunning' genoemd). Deze vraagt u aan als u in de binnenstad of in een van de schilwijken aan het werk bent en u voorkomen wilt dat u telkens naar de parkeerautomaat moet. Met deze vergunning moet u wel in een vak parkeren.

Wilt u zich opgeven voor het dagaccount? Vul het inschrijfformulier in (pdf 61 kB), scan het in en verstuur het als bijlage via het contactformulier.

Na opgave voor het dagaccount ontvangt u inloggegevens waarmee u toegang hebt tot dit account. Daarin kunt u een incidentele ontheffing en/of een bedrijvendagvergunning aanvragen.

Hebt u een incidentele ontheffing en/of een bedrijvendagvergunning nodig, maar wilt u zich niet opgeven voor het dagaccount? Kom dan langs bij de balie van Loket Parkeren.

Kosten per kenteken

Beschrijving Prijs 2022
Incidentele ontheffing, per 5 aaneengesloten dagen € 17,85
Derde en volgende incidentele ontheffing € 8,93
Centrum bedrijvendagvergunning € 42,58
Schilwijken bedrijvendagvergunning € 30,25

Contact

Telefoon 14 050
Contactformulier

Zelf langskomen bij het Loket Parkeren? Kijk op de pagina Bezoekadressen en openingstijden.