Dagaccount voor bedrijven

Maakt u vaak gebruik van een incidentele ontheffing? Of hebt u vaak een bedrijvendagvergunning nodig? Geef u dan op voor het dagaccount. Dan regelt u dit heel gemakkelijk zelf, via uw eigen account.

Let op! Gebruik Android 6.0 of een nieuwere versie, iOS9 of nieuwer, Mac OS X 10.11 of nieuwer, Internet Explorer 11 of nieuwer, of een ander besturingssysteem / andere webbrowser.

Hoe het werkt

  • Een incidentele ontheffing is een ontheffing voor op door uzelf gekozen dagen, incidenteel geldig.
  • Een bedrijvendagvergunning is een parkeervergunning voor één dag (voorheen 'dagparkeervergunning' genoemd). Daarmee kunt u uw auto parkeren in een parkeervak en hoeft u niet naar de parkeerautomaat.

Wilt u zich opgeven voor het dagaccount? Vul het inschrijfformulier in (pdf 61 kB), scan het in en verstuur het als bijlage via het contactformulier.

Na opgave voor het dagaccount ontvangt u inloggegevens waarmee u toegang hebt tot dit account. Daarin kunt u een incidentele ontheffing en/of een bedrijvendagvergunning aanvragen.

Hebt u een incidentele ontheffing en/of een bedrijvendagvergunning nodig, maar wilt u zich niet opgeven voor het dagaccount? Kom dan langs bij de balie van Loket Parkeren.

Kosten

Beschrijving Prijs
Incidentele ontheffing, per 5 aaneengesloten dagen € 16,35
Derde en volgende incidentele ontheffing € 8,18
Centrum bedrijvendagvergunning € 30,86
Schilwijken bedrijvendagvergunning € 23,90

Contact

Telefoon 14 050
Contactformulier

Zelf langskomen bij het Loket Parkeren? Kijk op de pagina Bezoekadressen en openingstijden.