Vragen over zorg en ondersteuning

Bij WIJ Groningen kunt u terecht met al uw vragen. Over ondersteuning, ontmoeting en activiteiten. Ook voor informatie en hulp bij extra’s en regelingen voor mensen met een laag inkomen. Het is er voor alle inwoners met een vraag. Dichtbij huis, bij u in de wijk. Meer informatie en overzicht van de WIJ-teams vindt u op wij.groningen.nl

Hebt u een vraag om advies of ondersteuning?

• Via het WIJ-team is de toegang tot advies en ondersteuning geregeld. Binnen het WIJ-team kunt u samen met een hulpverlener, dat kan ook een vrijwilliger zijn, zoeken naar oplossingen voor uw probleem.
  • Wilt u andere buurtbewoners ontmoeten, meedoen aan activiteiten of deze organiseren in uw wijk? Ook dan bent u bij het WIJ-team aan het goede adres.
  • Vrijwilligers en mantelzorgers kunnen hier terecht voor ondersteuning.

Werk en Inkomen

Wilt u weten welke extra’s en regelingen de gemeente Groningen heeft? En hoe u hier gebruik van maakt? De medewerkers van de gemeente helpen u graag. U kunt er terecht met vragen over bijzondere bijstand, de witgoedregeling of andere regelingen van de gemeente.

Meer informatie en een overzicht van extra’s en regelingen vindt u op:

U kunt ook een afspraak maken met Werk en Inkomen.