Tijdelijke verkeersmaatregelen

Wilt u weten waar u langs kunt met uw auto, vrachtwagen, brommer of fiets? Kijk op de kaart met verkeersmaatregelen in de gemeente Groningen.

Hoe het werkt

Op de kaart vindt u alle tijdelijke wegafsluitingen, omleidingen en snelheidsbeperkingen in de gemeente Groningen. Zoekt u een bepaalde straat? Klik in de kaart op het loepje en vul de straat in. Dan wordt ingezoomd op het gebied.

Aanvraag tijdelijke verkeersmaatregelen

Wilt u tijdelijke verkeersmaatregelen uitvoeren op gemeentelijke wegen? Dan hebt u toestemming nodig van Bureau Verkeersmanagement.

  • Gaat het om een kortdurende, eenvoudige stremming van de weg (enkele uren tot enkele dagen)? Doe dan tenminste 7 werkdagen voorafgaand aan de werkzaamheden een aanvraag. Gebruik het webformulier Aanvraag tijdelijke verkeersmaatregelen. Gaat het om kraanwerkzaamheden? Dan doet het kraanbedrijf de aanvraag.
  • Zijn er uitgebreidere verkeersmaatregelen nodig? Of gaat het werk langer duren dan enkele dagen? Bel dan Bureau Verkeersmanagement via telefoonnummer 14 050.

Sontplein

Klik 2 keer op de afbeelding voor een grotere weergave.

verkeersmaatregelen Sontplein

Meer informatie

Kijk op de website van Groningen Bereikbaar of Aanpak Ring Zuid of op de webpagina Julianaplein voor meer informatie over wegwerkzaamheden in en rond de stad Groningen.

Contact

Bel 14 050 of gebruik het contactformulier.