Tijdelijke verkeersmaatregelen

Wilt u weten waar u langs kunt met uw auto, vrachtwagen, brommer of fiets? Kijk op de kaart met verkeersmaatregelen in de gemeente Groningen.

Kaart

Tijdelijke wegafsluitingen, omleidingen en snelheidsbeperkingen in de gemeente Groningen. Bekijk de verkeersmaatregelen.

Aanvragen

Wilt u tijdelijke verkeersmaatregelen uitvoeren op gemeentelijke wegen? Dan hebt u toestemming nodig van Bureau Verkeersmanagement.

Kortdurend

Gaat het om een kortdurende, eenvoudige stremming van de weg (enkele uren tot enkele dagen)? Doe dan tenminste 7 werkdagen voorafgaand aan de werkzaamheden een aanvraag. Gebruik het webformulier aanvraag tijdelijke verkeersmaatregelen. Gaat het om kraanwerkzaamheden? Dan doet het kraanbedrijf de aanvraag.

Langdurend

Zijn er uitgebreidere verkeersmaatregelen nodig? Of gaat het werk langer duren dan enkele dagen? Bel dan Bureau Verkeersmanagement via telefoonnummer 14 050.

Richtlijn

Lees de Richtlijn tijdelijke verkeersmaatregelen bij wegwerkzaamheden en evenementen  voor meer informatie over de voorwaarden.

Meer informatie

Kijk op de website van Groningen Bereikbaar of Aanpak Ring Zuid of op de webpagina Julianaplein voor meer informatie over wegwerkzaamheden in en rond de stad Groningen.

Contact

Bel 14 050 of gebruik het contactformulier.