Sandra Talsma - Trouwambtenaar

Taal

Nederlands

Voorstellen

Vier het leven en de liefde!

Gefeliciteerd aanstaand bruidspaar. Jullie hebben plannen om te trouwen en de liefde te vieren met familie en vrienden. Of je het groots of intiem wilt doen... duidelijk is dat jullie een trouwambtenaar nodig hebben. En natuurlijk wil je een professionele en spontane leuke en vooral persoonlijke trouwambtenaar. En laat ik dat nu zijn!

Met genoeg ervaring maak ik er samen met jullie een mooie eigen ceremonie van, met regelmatig een lach en soms ook een traan.

Sinds 2012 mag ik mij Babs van de gemeente Groningen noemen. Inmiddels heb ik dan ook al vele stellen het jawoord mogen vragen. En toch is het elke keer weer anders, omdat elk stel uniek is.

Mijn stijl laat zich het beste omschrijven als warm en persoonlijk, waarin jullie als bruidspaar vanzelfsprekend centraal staan. Maar heb ook zeker oog voor de gasten. Als er kinderen zijn, betrek ik hen er ook graag bij. Een eigen 'trouwakte' tekenen vinden ze vaak erg leuk.

Ook dierbaren die gemist worden, geef ik een waardevolle plek in de ceremonie. Zo zijn ze er toch bij. Vanzelfsprekend overleg ik dit vooraf met jullie.

Wat ik over mezelf kan vertellen... geboren en getogen op het heerlijke eiland Schiermonnikoog. Daar kom ik nog regelmatig en vind het heerlijk om op het strand schelpen te zoeken. Daar kan ik mij weer onthaasten. 

Ik voel mij altijd sterk met mijn eiland verbonden, maar  inmiddels woon ik al heel wat jaren in de stad Groningen, waar ik ook geniet van de gezelligheid en alle mogelijkheden die een stad met zich meebrengt.

Ik heb een brede kijk op het leven en houd er zeker niet van om mensen in hokjes te stoppen.

Ik geloof in liefde zonder grenzen. Oud of jong, man of vrouw. Trouw vooral met je geliefde. En of dat juist wat meer traditioneel moet zijn of juist moderner.

Vier het leven en de liefde. Willen jullie dit graag met mij doen op jullie dag? Neem dan contact met mij op om te kijken of ik nog beschikbaar ben.

Jullie zijn uniek en ik schrijf daarom heel graag jullie liefdesverhaal.

Contact