Niels van Keeken - Trouwambtenaar

Als trouwambtenaar van de gemeente Groningen stel ik mij graag aan u voor.

Taal

Nederlands

Voorstellen

Hallo aanstaand bruidspaar!

Mijn naam is Niels van Keeken. Jullie kennen mij misschien als ondernemer en marketing specialist, maar hier en nu ben ik jullie eigen Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS).

Als een open-minded BABS vier ik graag alle soorten huwelijken. Ik geloof er sterk in dat elk huwelijk uniek is, en ik zet mij volledig in om ervoor te zorgen dat jullie ceremonie een perfecte weerspiegeling is van jullie als koppel. Of het nu traditioneel is, out-of-the-box of iets dat er precies tussenin valt, ik sta te popelen om er iets bijzonders van te maken.

Met mij aan het roer kunnen jullie erop vertrouwen dat jullie huwelijksceremonie in goede handen is. Samen creëren we een moment dat niet alleen betekenisvol is, maar ook een waarvan jullie - en jullie gezelschap - zullen genieten. Met een vleugje eigenzinnigheid en een flinke dosis creativiteit laat ik, als de jongste BABS van de gemeente Groningen, een frisse wind door jullie huwelijksceremonie waaien.

Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van jullie bijzondere dag en jullie liefdesverhaal op de allermooiste manier te vertellen!

Contact