Marno Duursma - Trouwambtenaar

Als trouwambtenaar van de gemeente Groningen stel ik mij graag aan u voor.

Taal

Nederlands

Voorstellen

Geboren in het tropische Jakarta. Opgegroeid in Friesland. Op mijn achttiende naar Groningen gegaan. In deze fantastische stad mijn thuisbasis gevonden. Ik ben Marno Duursma, vader van een zoon en een dochter. Getrouwd met Nienke op ons favoriete eiland, Ameland.

Het is voor mij een eer jullie huwelijk te mogen voltrekken. Als Babs draag ik graag bij aan het beklinken van jullie liefde. In het bijzijn van een selectief gezelschap. De familie, de kinderen, de vrienden, de getuigen. Of het straks een groot of klein gezelschap is. Het aantal maakt niks uit. Wat het belangrijkste is dat jullie als bruidspaar die dag het middelpunt van de feestvreugde zijn.

Samen gaan we er een prachtig heugelijk moment van maken. Niks hoeft en vrijwel alles is mogelijk in de woorden aan jullie. Waarbij we stilstaan bij het verleden, inzoomen op het heden en de toekomst belichten. Het verhaal en de plechtigheid zullen aansluiten bij de sfeer van jullie huwelijk.

Uiteraard is het een bijzonder en officieel moment. Waar dat kleine magische woord van twee letters het verschil maakt. Omringd door jullie gasten willen we straks maar één ding horen. Persoonlijk vind ik dit het mooiste moment. Ik kijk er naar uit om dit met jullie te mogen ervaren.

Het is jullie dag. Ik ga proberen jullie de kleurrijke aandacht te geven op dat moment. Met als uitgangspunt het creëren van een onvergetelijke herinnering voor de eeuwigheid.

Tot snel! 

Contact

marnoduursma@gmail.com
06 1942 5416

Beschikbaar van woensdag t/m zondag.