Kavelverkoop

Er zijn regelmatig diverse kavels te koop.

Stationsgebied Haren

Ter hoogte van het station in Haren is een onderdoorgang aangelegd. De aanleg van deze onderdoorgang vormt de aanleiding om het stationsgebied te her-ontwikkelen. In het plangebied worden 5 kavels ontwikkeld voor vrijstaande woonvilla’s.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is inmiddels vastgesteld en kunt u inzien op ruimtelijkeplannen.nlexterne-link-icoon Het gaat hier om 5 vrije kavels. De kavelopzet kan nog wijzigen t.o.v. het bestemmingsplan. 

Belangstellingsformulier

U kunt ons alvast uw interesse laten weten. Wij houden u dan op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en planning.

Stationsgebied Haren >externe-link-icoon

Meerstad: het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen

Meerstad: het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen.

Meerstad ligt op 20 minuten fietsen vanaf de binnenstad van Groningen. Dit stadsdeel ligt tussen de stad Groningen en het natuurrijke landschap van Slochteren.

De basis-ingrediënten van Meerstad zijn water, natuur en wonen. Iedere woonbuurt belooft een andere ervaring. In sommige buurten staat vooral het water centraal, waar andere een groenere sfeer hebben en gericht zijn op het weidse omliggende landschap met haar ruige natuur. Maar ook de liefhebber van een compacte, gezellige woonbuurt kan een droomhuis vinden in Meerstad.

Er zijn af en toe kavels beschikbaar. Houd voor het actuele aanbod de website meerstad.euexterne-link-icoon in de gaten en/of schrijf u via deze website in voor de Meerstad nieuwsbrief. Zo ontvangt u altijd het laatste kavelaanbod in uw e-mail.