Jan Geuken - Trouwambtenaar

Als trouwambtenaar van de gemeente Groningen stel ik mij graag aan u voor.

Talen

Nederlands, Engels en Duits.

Voorstellen

Geboren in Assen in 1959 en via Stad in het dorp Ten Boer beland. Ik was als rijks- en gemeenteambtenaar onderwijs werkzaam. Mijn passies liggen in regionaal historisch onderzoek (Noorden), filosofie/zingeving, verhalenverteller/toneelspelen en lopen.

Trouwambtenaar ben ik meer dan 20 jaar en met veel plezier. Het valt me op dat de mensen die ik heb ontmoet allemaal een eigen verhaal hadden. Ik vind het leuk om met jullie in gesprek te komen en te luisteren naar jullie idee over de invulling van de plechtigheid.

Dat kan ook wat minder persoonlijk, dus gewoon kort en wat zakelijker. Maar we kunnen ook kijken hoe we jullie persoonlijke verhaal gaan vormgeven in een toespraak. Want jullie wensen staan centraal (het is jullie feestje), dus gaat voldoen aan jullie verwachtingen. Vaak vinden we inspiratie in een voor jullie veelzeggend lied, gedicht of zelfs een film of boek. Of uit wat jullie vertellen over eigen levenservaringen, van jezelf en van jullie samen.

Er zit vaak mooie inspiratie in ieder mensenleven. Kwestie van samen goed kijken, dan wordt de kans op een tevreden echtpaar over dit gedeelte van de dag het grootst. En ik ben zelf tevreden als het echtpaar bij het nalezen van de toespraak (die krijg je mee) tegen elkaar zegt: "ja, dit ging echt over ons".

Contact

geuken@xs4all.nl
06 27 15 60 33
050 302 4302