Gratis cursus 'Rondkomen kun je leren'

In de cursus 'Rondkomen kun je leren' van de Groningse Kredietbank (GKB) leert u beter uitkomen met uw geld. Wat zijn nu precies uw inkomsten en uitgaven? Waardoor kunt u in de schulden raken? En hebt u recht op extra inkomen? U kunt de cursus zowel op locatie (in groepsverband) als individueel online volgen.

Hoe het werkt

Cursus 'Rondkomen kun je leren'

  • Maandag 8 november van 09:30 - 11:30 uur
  • Maandag 15 november van 09:30 - 11:30 uur
  • Maandag 22 november van 09:30 - 11:30 uur
  • Maandag 29 november van 09:30 - 11:30 uur

Plaats: Gemeente Groningen, Harm Buiterplein 1 in Groningen. Vergaderzaal 8.

Online cursus ‘Rondkomen kun je leren’

U kunt de cursus ook online (individueel) volgen. Dit doen we door telefonisch (of eventueel via videobellen) en per mail contact met u op te nemen. In deze cursus lopen we het lesmateriaal van de cursus ‘’Rondkomen kun je leren’’ door. Er is uiteraard ook ruimte om in te gaan op uw specifieke wensen.

Vragen/aanmelden?

U kunt zich aanmelden voor zowel de online cursus als de cursus op locatie door een e-mail te versturen naar preventie.gkb@groningen.nl. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden in de e-mail. Of bel naar telefoonnummer 14 050. Geef duidelijk aan dat u zich wilt aanmelden voor de cursus ‘’Rondkomen kun je leren’’ en of u dit online of op locatie wilt doen. Laat ook uw naam en telefoonnummer achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 5 werkdagen, contact met u op. U kunt ook op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur bij de balie van de GKB aan het Harm Buiterplein 1 terecht.

Let op: Zet uw naam, adres en telefoonnummer in de mail.

Wat u moet weten

In de cursus Rondkomen leert u:

Kosten

Geen