Fiets kwijt

Waar kan ik mijn fiets weer ophalen als de gemeente het heeft verwijderd? En wat moet ik doen als mijn fiets is gestolen?

Verwijderd uit omgeving Grote Markt

Stond uw fiets in het gekleurde gebied niet in een vak, rek of stalling? Dan kan uw fiets zijn weggehaald door de gemeente.

Haal uw fiets binnen 24 uur gratis op

U loopt de routeexterne-link-icoon naar fietsdepot Damsterplein in ongeveer 10 minuten.

U kunt uw fiets altijd ophalen, behalve als uw fiets is vastgezet met een tijdelijk kabelslot. Dan kunt u de fiets alleen ophalen tijdens de openingstijden.

Maandag t/m woensdag09:00 - 15:00 uur
Donderdag en vrijdag09:00 - 22:30 uur
Zaterdag11:30 - 22:30 uur

Niemand aanwezig op deze tijden? Bel dan het telefoonnummer dat staat aangegeven bij het fietsdepot.

Wat gebeurt er na 24 uur met mijn fiets?

Wij brengen uw fiets van het Damsterplein naar fietsdepot Vinkhuizenexterne-link-icoon. U kunt de fiets binnen 4 weken ophalen voor € 25. U kunt alleen pinnen.

Stond uw fiets langer dan 28 dagen op dezelfde plek? Of stond het gevaarlijk in de weg? Dan wordt uw fiets direct naar Vinkhuizen gebracht.

Verwijderd uit ander gebied

Is uw fiets weggehaald uit een ander gebied dan de omgeving van de Grote Markt? Dan is uw fiets naar fietsdepot Vinkhuizenexterne-link-icoon gebracht. U kunt de fiets binnen 4 weken ophalen voor € 25. U kunt alleen pinnen.

Verwijderd of gestolen?

Als de gemeente uw fiets heeft weggehaald, dan staat uw fiets na enkele dagen op verlorenengevonden.nlexterne-link-icoon

Staat uw fiets na enkele dagen nog niet op de site? Dan is het waarschijnlijk gestolen en kunt u aangifte doen bij de politieexterne-link-icoon.