Goede Vrijdag en 2e Paasdag

Op vrijdag 19 april en maandag 22 april zijn de loketten van de gemeente gesloten. Alleen de afvalbrengstations Duinkerkenstraat 99 en Electronstraat 2 zijn op vrijdag 19 april normaal geopend.

Agenda college van B&W

Wat hebben de burgemeester en wethouders van Groningen deze week op de agenda staan?

Weekagenda van 19 tot en met 27 april 2019

Vrijdag 19 april
10.30 uur  Wethouder Broeksma is aanwezig bij de mono campagne van Verkeerswijzer Groningen om aandacht te vragen voor verkeerseducatie (Grote Markt)

Zaterdag 20 april