Agenda college van B&W

Wat hebben de burgemeester en wethouders van Groningen deze week op de agenda staan?

Weekagenda van 25 juni tot en met 2 juli 2022

Zaterdag 25 juni
14.30 uur  Wethouder Jongman opent de Jeu de Boules baan in Glimmen (grasveld voor dorpshuis de Groenenberg, Markeweg 17)

17.00 uur  Wethouder Jongman is aanwezig bij de feestelijke afsluiting van de sanering asbestdaken in Ten Boer (Roerdompstraat, de Meeuwstraat en aan het Gruttopad) (straatbarbecue is op de parkeerplaats Gruttopad)