Agenda college van B&W

Wat hebben de burgemeester en wethouders van Groningen deze week op de agenda staan?

Weekagenda van 24  tot en met 31 augustus 2019

Zaterdag 24 augustus
11.00 uur  Wethouder Bloemhoff opent de jubileumbijeenkomst van volkstuinvereniging Vinkhuizen ‘De Golden Raand’ en houdt een toespraak (Friesestraatweg 420-1)

Maandag 26 augustus
13.30 uur  Burgemeester Den Oudsten is aanwezig bij de installatie van de heer Buma als burgemeester van Leeuwarden (Jakobijnerkerk, Leeuwarden)

Woensdag 28 augustus    Groningens Ontzet
8.20 uur  Burgemeester Den Oudsten legt samen met de voorzitter van de Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken een krans bij de buste van Rabenhaupt (Waagplein)

9.00 uur  Een delegatie van het college is aanwezig bij het klokluiden (Martinitoren)

9.30 uur  Burgemeester Den Oudsten is aanwezig bij de Paardenkeuring (Vismarkt)

11.30 uur  Burgemeester Den Oudsten is aanwezig bij de 28 augustus Rede door Herman Pleij (Aula Academiegebouw, Broerstraat 5)

12.00 uur   Persconferentie B&W-besluiten (Stadhuis)

14.00 uur  Burgemeester Den Oudsten is aanwezig bij ’t Peerdespul (Drafbaan Stadspark)

15.00 uur  Wethouder Gijsbertsen verricht de feestelijke opening van de speelplaats aan de Melisseweg

22.30 uur  Een delegatie van het college is aanwezig bij het Groots Briljant Vuurwerk (Zuiderhaven)

Donderdag 29 augustus
13.00 uur  Wethouder Bloemhoff spreekt tijdens de Welcome Ceremony voor 2600 nieuwe internationale studenten (De Oosterpoort, Trompsingel 27)

Vrijdag 30 augustus
10.30 uur  Wethouder Broeksma onthult samen met de gedeputeerden Gräper en Stelpstra de eerste laadpaal die valt onder de gezamenlijke aanbesteding van 21 Drentse en Groninger gemeenten.
Voorafgaand aan de onthulling is er om 10.20 uur een panelinterview met beide gedeputeerden en de wethouder (P&R Hoogkerk aan de A7, navigatie Hoogkerkerplein)

13.30 uur Burgemeester Den Oudsten is aanwezig bij het afscheid van de heer Meijer als burgemeester van Zwolle (De Grote Kerk, Zwolle)

Zaterdag 31 augustus
10.30 uur  Wethouder Bloemhoff opent speeltuin De Velden (Piet Fransenlaan)