Kinderen leren omgaan met geld

Stad organiseert 55 activiteiten op scholen en wij-teams, hierdoor leren kinderen omgaan met geld.

Mevrouw Scholtens-Dussel Koninklijk onderscheiden

Mevrouw Scholtens-Dussel koninklijk onderscheiden vanwege haar inzet gedurende ruim 24 jaar als lid en bestuurslid van Wijkcentrum De Schakel

Verleggen riolering stremt autoverkeer vanaf Helperzoom

Als voorbereiding op de ombouw van de zuidelijke ringweg wordt de riolering bij de spoorwegovergang aan het einde van de Helperzoom verlegd. Auto's kunnen er niet langs.

Groningen doet licht uit tijdens Earth Hour

De gemeente Groningen is een van de acht Groningse organisaties die zaterdag 25 maart meedoen aan Earth Hour. Tijdens deze wereldwijde actie doven bedrijven, organisaties en overheden vanaf 20.30 uur een uur lang de verlichting van hun gebouwen.

Groningse economie goed op koers

De banengroei in de gemeente ligt boven het landelijk gemiddelde. Het economisch programma ligt op schema.

Start aanleg P+R Meerstad

Deze week begint de gemeente Groningen met de aanleg van P+R-locatie Meerstad aan de Driebondsweg.