U bent hier

Werken bij de gemeente

Werk je bij Groningen? Dan werk je voor onze 235.000 inwoners, waarvan maar liefst de helft jonger is dan 35 jaar. Dat doe je samen met ruim 4000 collega’s.

We zijn nuchter maar toch ambitieus. Samenwerken met onze burgers en organisaties is hét uitgangspunt van de gemeente. Hierbij staan we voor sociale en duurzame economische groei. Want duurzaamheid is het 2e uitgangspunt bij alles wat we doen. Wil jij hieraan bijdragen? Lees dan door! 

Vacatures

De openstaande vacatures bij de gemeente Groningen vind je  op Noorderlink.nl. Meer weten over werken bij de gemeente Groningen? Volg ons dan op LinkedIn.

Zzp'ers en freelancers

Voor diverse klussen en opdrachten maken we gebruik van ZZP’ers en freelancers via onze broker Yacht Inhouse Services. Meer weten? Neem contact op met inhuurdeskgroningen@yacht.nl.

Werkervaringsplaatsen

Heb je belangstelling voor een werkervaringsplaats bij de gemeente Groningen? Kijk dan op de website van Noorderlink.

Stage, afstuderen, leerwerkplek

Wil je bij de gemeente Groningen stage lopen, afstuderen of leerwerken?

  • Vul minimaal 3 maanden voordat je zou willen beginnen het stageformulier volledig in.
  • De gemeente bewaart je gegevens tot 3 weken vóór de begindatum die je hebt aangegeven.
  • Als je dan nog geen reactie hebt ontvangen, zijn er geen stage-, afstudeer- of leerwerkmogelijkheden. De gemeente bewaart je gegevens dan niet meer. Je kunt het natuurlijk later altijd nog een keer proberen.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Werken voor de gemeente Groningen betekent werken voor een organisatie die ruimte biedt om te leren en te ontwikkelen. We hebben volop mooie arbeidsvoorwaarden die dat mogelijk maken. Van ons eigen digitaal leerplatform tot een Individueel Keuzebudget dat je kunt inzetten voor extra vrije dagen of extra salaris... lees verder