Vakantie050

In de zomervakantie kunnen kinderen en jongeren in de hele gemeente Groningen meedoen aan verschillende activiteiten. Vakantie050 biedt honderden creatieve, educatieve en sportieve dingen om te doen.

Waar kun je aan meedoen?

Naar een pretpark, een theatervoorstelling, op zomerkamp, knutselen of een survivalparcours afleggen? Er is van alles mogelijk! Ga naar check050.nl om te zien wat er allemaal in jouw wijk wordt georganiseerd. Ben je ouder dan 18? Kijk dan op grong.nl

Bekijk ook dit filmpje voor een sfeerimpressie van vorig jaar.

Over Vakantie050

Vakantie050 is een samenwerking tussen de gemeente Groningen en een aantal non-profit organisaties die allemaal werken met jongeren. Sinds 2020 organiseert Vakantie050 leerzame, creatieve, sportieve en/of gezonde zomeractiviteiten voor kwetsbare jongeren in Groningen. Bij al deze activiteiten staat ontwikkeling, ontmoeting en plezier voorop.

In de organisatie werken samen: 

Op deze websites staat wat ze deze zomer voor kinderen en jongeren in de gemeente Groningen organiseren. 

Elk jaar komen er meer activiteiten voor jongeren bij. In 2022 konden kinderen ook in de voorjaars- en meivakantie al van alles doen, zoals naar het klimcentrum, trampolinepark en het Groninger Museum. 
Hieronder een impressie van de door Vakantie050 georganiseerde activiteiten. 

Naast het organiseren en financieren van deze activiteiten, zorgt de organisatie voor een goede afstemming en samenwerking tussen de verschillende partijen. Vakantie050 wil dit jaar de samenwerking met de sociale partners in de wijken nog meer versterken.

Contact

Vragen? Of wil je meer informatie over Vakantie050? Bel dan met 14 050.