Vakantie050

In de schoolvakanties kunnen kinderen en jongeren in de hele gemeente Groningen meedoen aan verschillende activiteiten. Vakantie050 biedt honderden creatieve, educatieve en sportieve dingen om te doen.

Activiteiten

Naar een pretpark, een theatervoorstelling, op zomerkamp, knutselen of een survivalparcours afleggen? Er is van alles mogelijk. Ga naar check050.nlexterne-link-icoon om te zien wat er allemaal in jouw wijk wordt georganiseerd.

Bekijk ook de filmpjes voor een sfeerimpressie van de zomeractiviteiten.

Zomeractiviteiten 2023

Zomeractiviteiten 2022

Zomeractiviteiten 2021

Over Vakantie050

Vakantie050 is een samenwerking tussen de gemeente Groningen en een aantal non-profit organisaties die allemaal werken met jongeren. Sinds 2020 organiseert Vakantie050 leerzame, creatieve, sportieve en/of gezonde activiteiten voor jongeren in Groningen. Bij al deze activiteiten staat ontwikkeling, ontmoeting en plezier voorop.

In de organisatie werken samen: 

Sinds 2022 worden niet alleen in de zomervakantie, maar in álle schoolvakanties extra activiteiten georganiseerd vanuit dit samenwerkingsverband. Denk aan creatieve workshop en sportclinics in de wijken, maar ook uitjes naar bijvoorbeeld de film, een tropisch zwembad of het Groninger Museum.

Een impressie van de door Vakantie050 georganiseerde activiteiten:

Naast het organiseren en financieren van deze activiteiten, zorgt de organisatie voor een goede afstemming en samenwerking tussen de verschillende partijen. Vakantie050 wil dit jaar de samenwerking met de sociale partners in de wijken nog meer versterken.

Contact

Vragen? Of wil je meer informatie over Vakantie050? Bel 14 050.