Nieuwsbrieven en social media

Meld u aan voor één van de nieuwsbrieven over gebieden in de gemeente Groningen. Of volg de gemeente via Facebook, Twitter en Instagram.

Let op! Aanmelden via Internet Explorer kan problemen geven. Gebruik bij voorkeur Google Chrome of Mozilla Firefox als browser.

Nieuwsbrieven

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrieven van de gemeente. Zo blijft u op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen bij u in de buurt en kunt u meedenken en meedoen bij veranderingen. Onder de knop 'aanmelden' kunt u lezen welke wijk of welk dorp bij welk gebied hoort.

Nieuwsbrief Haren
Nieuwsbrief Ten Boer
Nieuwsbrief Centrum
Nieuwsbrief Oost
Nieuwsbrief Oude wijken
Nieuwsbrief West
Nieuwsbrief Zuid
Nieuwsbrief gemeente Groningen (nieuws dat de hele gemeente raakt)

Naam:

Als u op ‘Aanmelden’ klikt gaat u akkoord met het bewaren van uw gegevens.

Privacy

Voor het toesturen van de nieuwsbrief hebben wij uw toestemming nodig om uw naam en e-mailadres te gebruiken. Deze gegevens gebruiken wij niet voor andere doeleinden. Wij bewaren deze gegevens zolang u de nieuwsbrief ontvangt. Het is altijd mogelijk om uw abonnement op de Nieuwsbrief op te zeggen. Wij verwijderen dan vanzelfsprekend uw gegevens.

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan onderin de Nieuwsbrief op ‘afmelden’.

Wilt u meer informatie over het gebruik van uw gegevens neem dan contact op met: privacy@groningen.nl Meer informatie over hoe de gemeente omgaat met het verwerken van persoonsgegevens leest u in de privacyverklaring.

Haren

Glimmen, Haren, Noordlaren, Onnen.

Ten Boer

Garmerwolde, Lellens, Sint Annen, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Winneweer, Wittewierum en Woltersum.

Groningen Centrum

A-Kwartier, Binnenstad, Binnenstad-Oost, Ebbingekwartier, Hortusbuurt, Stationsgebied, Westerhaven.

Groningen Oost

Beijum, De Hunze, Drielanden, Engelbert, Lewenborg, Meerstad, Middelbert, Noorddijk, Noorderhoogebrug, Oosterhoogebrug, Ruischerbrug, Ruischerwaard, Ulgersmaborg, Van Starkenborgh.

Groningen Oude wijken

De Hoogte, Indische buurt, Korrewegwijk, Kostverloren, Noorderplantsoenbuurt, Oosterparkwijk, Oranjebuurt, Professorenbuurt, Schildersbuurt, Woonschepenhaven.

Groningen West

De Buitenhof, De Held, Dorkwerd, Gravenburg, Hoogkerk, Leegkerk, Paddepoel, Reitdiep, Selwerd, Tuinwijk, Vinkhuizen.

Groningen Zuid

Badstratenbuurt, Coendersborg, Corpus den Hoorn, De Linie, De Meeuwen, De Wijert, Europapark, Grunobuurt, Herewegbuurt, Helpermaar, Helpman, Hoornse Meer, Klein Martijn, Kop van Oost, Laanhuizen, Oosterpoortbuurt, Piccardthof, Rivierenbuurt, Villabuurt, Zeeheldenbuurt.

Nieuwsbrief gemeente Groningen (nieuws dat de hele gemeente raakt)

Algemeen nieuws uit de hele gemeente.

Social media

Handig om het laatste nieuws te volgen. U kunt er ook vragen stellen aan de gemeente.