Nieuwsbrieven en social media

Meld u aan voor één van de nieuwsbrieven over gebieden in de gemeente Groningen. Of volg de gemeente via Facebook, Twitter en Instagram.

Let op:

Aanmelden via Internet Explorer kan problemen geven. Gebruik bij voorkeur Chrome of Firefox als browser.

Nieuwsbrieven

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrieven van de gemeente. Zo blijft u op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen bij u in de buurt en kunt u meedenken en meedoen bij veranderingen. Verderop op deze webpagina kunt u lezen welke wijk of dorp bij welk gebied hoort.

Nieuwsbrief Haren
Nieuwsbrief Ten Boer
Nieuwsbrief Centrum
Nieuwsbrief Oost
Nieuwsbrief Oude wijken
Nieuwsbrief West
Nieuwsbrief Zuid
Nieuwsbrief gemeente Groningen (nieuws dat de hele gemeente raakt)

Naam:

Haren

Glimmen, Haren, Noordlaren, Onnen.

Ten Boer

Garmerwolde, Lellens, Sint Annen, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Winneweer, Wittewierum en Woltersum.

Groningen Centrum

A-Kwartier, Binnenstad, Binnenstad-Oost, Ebbingekwartier, Hortusbuurt, Stationsgebied, Westerhaven.

Groningen Oost

Beijum, De Hunze, Drielanden, Engelbert, Lewenborg, Meerstad, Middelbert, Noorddijk, Noorderhoogebrug, Oosterhoogebrug, Ruischerbrug, Ruischerwaard, Ulgersmaborg, Van Starkenborgh.

Groningen Oude wijken

De Hoogte, Indische buurt, Korrewegwijk, Kostverloren, Noorderplantsoenbuurt, Oosterparkwijk, Oranjebuurt, Professorenbuurt, Schildersbuurt, Woonschepenhaven.

Groningen West

De Buitenhof, De Held, Dorkwerd, Gravenburg, Hoogkerk, Leegkerk, Paddepoel, Reitdiep, Selwerd, Tuinwijk, Vinkhuizen.

Groningen Zuid

Badstratenbuurt, Coendersborg, Corpus den Hoorn, De Linie, De Meeuwen, De Wijert, Europapark, Grunobuurt, Herewegbuurt, Helpermaar, Helpman, Hoornse Meer, Klein Martijn, Kop van Oost, Laanhuizen, Oosterpoortbuurt, Piccardthof, Rivierenbuurt, Villabuurt, Zeeheldenbuurt.

Nieuwsbrief gemeente Groningen (nieuws dat de hele gemeente raakt)

Algemeen nieuws uit de hele gemeente.

Social media

Handig om het laatste nieuws te volgen. U kunt er ook vragen stellen aan de gemeente.