Karina Emmelkamp - Trouwambtenaar

Als trouwambtenaar van de gemeente Groningen stel ik mij graag aan u voor.

Taal

Nederlands

Voorstellen

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan. Op deze bijzondere dag vieren wij samen jullie liefde met de mensen die belangrijk voor jullie zijn. 

De trouwceremonie is een belangrijk moment van de dag. Het is namelijk het moment dat jullie officieel de liefde naar elkaar gaan uitspreken. 

Met alle liefde ben ik jullie trouwambtenaar. Ik vind het leuk om mij te verbinden met allerlei verschillende mensen en kan uren luisteren naar levensverhalen en hou van goede gesprekken. Samen gaan wij in gesprek, en kijken wat jullie wensen en ideeën voor de ceremonie zijn. Jullie onvergetelijke dag! 

Als trouwambtenaar ga ik jullie (liefdes) verhaal in speechvorm teruggeven op een manier die verrassend, humoristisch en persoonlijk is. Zijn er kinderen, dan betrek ik die er natuurlijk graag bij, zij mogen een handtekening zetten onder een 'kinder' trouwakte. Het is voor mij bijzonder om deel uit te mogen maken van deze speciale dag, het vertellen van jullie verhaal. 

Het huwelijk draait voor mij om het vieren van de liefde! De ceremonie vindt plaats op het mooie stadhuis of op een van de andere prachtige trouwlocaties in Groningen. 

Wie ben ik? Ik ben Karina, een sportieve sociale levensgenieter. Samen met mijn dochter heb ik een heerlijk leven met leuk werk, fijne vrienden en volop plezier. Een echte Groningse woonachtig in Bedum. 

Naast mijn passie als BABS en werk als begeleider op een trainingscentrum voor jongvolwassen met een licht verstandelijke beperking en/of psychische problematiek ben ik clown in de zorg. 

Hebben jullie het idee dat ik de aangewezen persoon ben om jullie ceremonie onvergetelijk te maken? Neem dan contact op en dan zien we elkaar hopelijk snel.

Contact