Fietskluis huren P+R

De auto parkeren op een P+R terrein en verder met de fiets naar uw werk? Dan is een fietskluis iets voor u.

Over de fietskluis

Met een fietskluis bent u verzekerd van een (vaste) plek voor uw fiets, uw fiets staat droog en u kunt eventueel een jas of paraplu in de fietskluis kwijt.

Kleine en grote kluizen

Op de P+R terreinen Hoogkerk, Reitdiep, Haren, Kardinge en Meerstad zijn kleine en grote fietskluizen. Een kleine kluis is voor 1 fiets. In een grote kluis passen 32 fietsen. Bij de hub in Ten Boer zijn alleen kleine kluizen.

De kleine fietskluis is 74,5 cm breed, 176 cm diep en 121,5 cm hoog. De breedte van de sleuf waar u uw fiets in zet is 7,5 cm.

Abonnement aanvragen

U kunt een kluis voor 1 fiets huren of een plaats in de grote kluis. Stuur het aanvraagformulier mee met het contactformulierexterne-link-icoon. Wij nemen contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

U kunt het aanvraagformulier ook opvragen door te bellen met 14 050.

Momenteel zitten veel locaties vol. Wilt u een abonnement voor één van deze fietskluizen? Stuur dan het aanvraagformulier mee met het contactformulierexterne-link-icoon. Wij nemen contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

Kosten

Fietskluis per jaar€ 109,00
Borg kluissleutel€ 40,00


Het 1e jaar betaalt u bij het loket. Daarna krijgt u een factuur thuisgestuurd.

Verlies of diefstal

Bent u uw kluissleutel kwijtgeraakt? Dan kunt u een nieuwe sleutel afhalen bij Loket Parkeren. U betaalt dan opnieuw de borg.

Opzeggen

Wilt u uw abonnement opzeggen? Lever dan de sleutel van de fietskluis in bij Loket Parkeren, Kreupelstraat 1. U krijgt dan de borg voor de kluissleutel terug. U krijgt geen abonnementsgeld terug.

Contact

Bel 14 050 of stuur een berichtexterne-link-icoon.

Loket Parkeren
Kreupelstraat 1
9723 ZR Groningen