Technisch onderhoud dinsdagmiddag 18 december

Tussen 16:00 en 17:00 uur is het niet mogelijk om online een bezoekersvergunning aan of af te melden, of in uw account een parkeervergunning aan te vragen of wijzigingen door te voeren. Onze excuses voor het ongemak!

Bezoekersvergunning aanmelden of afmelden

Hebt u bezoek en wilt u uw bezoekersvergunning aanmelden? Of is uw bezoek vertrokken en wilt u uw bezoekersvergunning afmelden? U regelt het online. Bellen kan eventueel ook: 0900 258 0 258.

Let op:

U kunt uw bezoekersvergunning niet 's avonds alvast aanmelden door te bellen! Dat kan pas vanaf 00:00 uur op de dag dat de aanmelding moet ingaan.

Wat u moet weten

Meerdere kentekens

U kunt meerdere kentekens doorgeven. Houdt u wel rekening met het aantal parkeeruren per week op uw bezoekersvergunning.

Automatische afmelding

Is uw bezoek er nog op het moment dat er geen betaald parkeren meer geldt? Dan wordt uw bezoekersvergunning automatisch afgemeld.

Voorgaande avond alvast online aanmelden

Komt uw bezoek aan op een tijdstip dat er geen betaald parkeren geldt? En blijft het bezoek de volgende dag minimaal tot een tijdstip dat er wel betaald parkeren geldt? Dan kunt u uw bezoekersvergunning 's avonds alvast online aanmelden. Geef dan wel een eindtijd op, dus het tijdstip waarop het bezoek weer weggaat. Doet u dit niet, dan meldt het systeem u automatisch af om 23:59 uur op de dag van aanmelding. Let er dus op dat u de juiste dag en het juiste tijdstip invoert.

Bij onvoldoende saldo

Bij online aanmelden geeft het systeem aan hoeveel uren u nodig hebt tot het moment dat betaald parkeren op die dag eindigt. Als u bijvoorbeeld om 09:00 uur aanmeldt, en betaald parkeren geldt op die dag tot 18:00 uur, dan geeft het systeem aan dat u 9 uren nodig hebt. Hebt u daar niet genoeg uren tegoed meer voor, dan weigert het systeem de aanmelding. Dit kunt u oplossen door het invullen van een (eerdere) eindtijd.

Snelkoppeling

Met een snelkoppeling op uw smartphone of tablet kunt u de bezoekersvergunning nog sneller aan- of afmelden. In de handleiding (pdf 70 kB) staat hoe u deze aanmaakt.

Inloggegevens kwijt?

Kijk in uw parkeeraccount of bel 14 050. Als u belt, stuurt de medewerker uw vraag door naar Loket Parkeren.