Bezoekersvergunning aanmelden of afmelden

Hebt u bezoek en wilt u uw bezoekersvergunning aanmelden? Of is uw bezoek vertrokken en wilt u uw bezoekersvergunning afmelden? U regelt het online. Bellen kan eventueel ook: 0900 258 0 258.

Wat u moet weten

  • U kunt meerdere kentekens doorgeven. Houdt u wel rekening met het aantal parkeeruren per week op uw bezoekersvergunning.
  • Is uw bezoek er nog op het moment dat betaald parkeren is afgelopen? Dan wordt uw bezoekersvergunning automatisch afgemeld.
  • Komt uw bezoek aan op een tijdstip dat er geen betaald parkeren geldt? En blijft het bezoek de volgende dag minimaal tot een tijdstip dat er wel betaald parkeren geldt? Dan kunt u uw bezoekersvergunning 's avonds alvast online aanmelden. Dan wordt de vergunning de volgende ochtend aangemeld op het tijdstip dat u aangeeft. Let er dus op dat u de juiste dag en het juiste tijdstip invoert. Let op: u kunt uw bezoekersvergunning niet 's avonds alvast aanmelden door te bellen! Dat kan pas vanaf 00:00 uur op de dag dat de aanmelding moet ingaan.
  • Met een snelkoppeling op uw smartphone of tablet kunt u de bezoekersvergunning nog sneller aan- of afmelden. In de handleiding (pdf 70 kB) staat hoe u deze aanmaakt.