Bezoekersvergunning aanmelden of afmelden

Hebt u bezoek en wilt u uw bezoekersvergunning aanmelden? Of is uw bezoek vertrokken en wilt u uw bezoekersvergunning afmelden? U regelt het online. Bellen kan eventueel ook: 0900 258 0 258.

Wat u moet weten

  • U kunt meerdere kentekens doorgeven. Houdt u wel rekening met het aantal parkeeruren per week op uw bezoekersvergunning.
  • Komt uw bezoek aan op een tijdstip dat er geen betaald parkeren geldt? En blijft het bezoek de volgende dag minimaal tot een tijdstip dat er wel betaald parkeren geldt? Dan kunt u uw bezoekersvergunning 's avonds alvast online aanmelden. Dan wordt de vergunning de volgende ochtend automatisch aangemeld. Let op: u kunt uw bezoekersvergunning niet 's avonds alvast aanmelden door te bellen! Dat kan pas vanaf 00:00 uur op de dag dat de aanmelding moet ingaan.
  • Is uw bezoek er nog op het moment dat de betaald parkeren-tijd is afgelopen? Dan wordt uw bezoekersvergunning automatisch afgemeld. Blijft uw bezoek daarna ook nog minimaal tot een tijdstip op de volgende dag dat er wel weer betaald parkeren geldt? Dan moet u uw bezoekersvergunning weer opnieuw aanmelden. Dat kan online de voorgaande avond alvast, nadat de betaald parkeren-tijd in uw buurt is afgelopen. Dan wordt de vergunning de volgende ochtend automatisch weer aangemeld. Let op: u kunt uw bezoekersvergunning niet op de voorgaande avond alvast aanmelden door te bellen! Dat kan pas vanaf 00:00 uur op de dag dat de aanmelding moet ingaan.
  • Met een snelkoppeling op uw smartphone of tablet kunt u de bezoekersvergunning nog sneller aan- of afmelden. In de handleiding (pdf 70 kB) staat hoe u deze aanmaakt.