Bedrijvenverenigingen en ondernemersnetwerken

Wilt u als ondernemer contact leggen met andere ondernemers in de gemeente Groningen en de rest van Noord-Nederland? Er is een flink aantal actieve verenigingen en netwerken voor ondernemers.

Bedrijvenverenigingen

De Commercieele Club Groningen

Bedrijvenvereniging De Commercieele Club Groningenexterne-link-icoon heeft als doel de economische bedrijvigheid in Noord-Nederland te bevorderen. U moet voorgedragen worden door twee bestaande leden.

Groningen City Club

Ondernemersvereniging Groningen City Clubexterne-link-icoon is voor ondernemers in de binnenstad met als doel: een gezond en dynamisch ondernemersklimaat door structureel overleg tussen ondernemers, overheden, Kamer van Koophandel, MKB en andere relevante partijen.

MKB Noord

MKB Noordexterne-link-icoon behartigt de belangen voor het midden- en kleinbedrijf in Noord-Nederland. Het doel is het creëren van een gunstig en kansrijk ondernemersklimaat.

Ondernemend Haren

Ondernemend Harenexterne-link-icoon is de ondernemersvereniging van de dorpen Haren, Glimmen, Noordlaren en Onnen. Doel van de vereniging is om door middel van activiteiten een gunstig woon-, werk- en leefklimaat te creëren. Zowel voor ondernemers als publiek.

Bedrijvenvereniging West

Bedrijvenvereniging Westexterne-link-icoon behartigt de belangen van ondernemers van de bedrijventerreinen in het westen van de gemeente Groningen.

Bedrijvenvereniging Zuidoost

Bedrijvenvereniging Zuidoostexterne-link-icoon behartigt de belangen van ondernemers van het industrieterrein in het zuidoosten van Groningen.

Vereniging Bedrijven Noord Oost (VBNO)

Vereniging Bedrijven Noord Oost (VBNO)externe-link-icoon behartigt de belangen van ondernemers van de bedrijventerreinen in het noordoosten van Groningen.

VNO-NCW Noord

VNO-NCW Noordexterne-link-icoon maakt zich hard voor een aantrekkelijk ondernemersklimaat in het Noorden. Lid worden biedt u ook toegang tot een breed netwerk van werkgevers.

Ondernemersnetwerken

Jonge Bedrijven Netwerk

Het Jonge Bedrijven Netwerkexterne-link-icoon is een netwerk voor (jonge) bedrijven in het Noorden om het ondernemersklimaat in de regio te verbeteren en versterken.

Jongeren Commerciële Club Groningen

De Jongeren Commerciële Club Groningen is een netwerk om jonge afgestudeerde hoger opgeleiden in contact te brengen met elkaar en met het bedrijfsleven in Noord-Nederland.

JCI Nederland

JCI Nederlandexterne-link-icoon is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende mensen tot 40 jaar.

TalentPlus Groningen

TalentPlus Groningenexterne-link-icoon is een netwerk voor hoogopgeleide 45-plussers die op zoek zijn naar werk.

Zorg Innovatie Forum

Zorg Innovatie Forumexterne-link-icoon is een netwerk van zorgaanbieders, zorgverleners en zorgverzekeraars en voor kennisinstellingen, bedrijven en overheden die werk doen op het gebied van zorg.

UVON Noord

UVON Noordexterne-link-icoon is een netwerk voor vrouwelijke ondernemers en managers in Groningen, Friesland en Drenthe van zeer diverse bedrijven.

Business Moms

Business Momsexterne-link-icoon is een netwerkclub voor ondernemende vrouwen uit Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Healthy Ageing Network Noord-Nederland (HANNN)

Healthy Ageing Network Noord-Nederland (HANNN)externe-link-icoon is een platform voor bedrijven, kennisinstellingen en overheden om kennis en kansen op het gebied van ziekte en gezondheid te koppelen en zo de economische ontwikkeling van Noord-Nederland stimuleren.

Energy Valley

Energy Valleyexterne-link-icoon wil met schone en innovatieve energie de economie en werkgelegenheid in Noord-Nederland versterken.

De Exportclub

De Exportclubexterne-link-icoon is de ontmoetingsplaats voor exporterende en importerende ondernemingen.

Open Coffee Haren

Open Coffee Harenexterne-link-icoon is een informele netwerkochtend voor ondernemers en ondernemende mensen. De bijeenkomsten zijn openbaar, er is geen lidmaatschap van toepassing.

FC Groningen Business Club

Met 500 bedrijven die zich hebben aangesloten, is FC Groningen Business Clubexterne-link-icoon het grootste zakelijke platform van Noord-Nederland.

Talent Group Groningen (TGG)

Het doel van Talent Group Groningenexterne-link-icoon is om young professionals (tot en met 35 jaar) onderling én met de reguliere Business Club van FC Groningen te verbinden.

Nova Tech Lycurgus Business Club

Nova Tech Lycurgus Business Clubexterne-link-icoon is het zakelijke netwerk rondom de Groningse volleybalclub die uitkomt in de Eredivisie en elk jaar meespeelt voor de prijzen.

Andere interessante clubs voor ondernemers

Groningen Open Coffee Club

Bij de Groningen Open Coffee Clubexterne-link-icoon kun je koffie drinken met ondernemers, investeerders en andere mensen die geïnteresseerd zijn in ondernemerschap. Steeds op andere locaties.

Launch Café

Het Launch Caféexterne-link-icoon biedt in het centrum van Groningen werkplekken aan voor starters en gevestigde ondernemers.

Ikonderneemhet

Op Ikonderneemhet.nlexterne-link-icoon, een online platform voor Groningse ondernemers, kunt u netwerken, uw bedrijf presenteren, kennis delen en zakendoen.

Société de Puddingfabrique

Société de Puddingfabriqueexterne-link-icoon is een laagdrempelige open borrel voor innovatieve en nieuwsgierige Noordelingen. Iedere laatste vrijdag van de maand kun je netwerken in je dagelijkse kloffie.

Business & Zo

Business & Zoexterne-link-icoon is een nieuwe kantoorruimte met flexwerkplekken die ondernemers bij elkaar brengt om elkaar verder te helpen. Verder organiseert Business & Zo regelmatig netwerkbijeenkomsten om kennis te delen.