Annemieke de Jager - Trouwambtenaar

Als trouwambtenaar van de gemeente Groningen stel ik mij graag aan u voor.

Taal

Nederlands

Voorstellen

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Wordt jullie trouwdag één groot feest? Dan maak ik graag onderdeel uit van jullie dag! Oprecht, persoonlijk, luchtig en met veel humor schrijf én vertel ik jullie unieke liefdesverhaal.

Mijn naam is Annemieke, geboren en getogen in Bierum en hier nog steeds woonachtig samen met mijn partner en dochter.

Als nuchtere Groninger ben ik open en eerlijk en is alles bespreekbaar naar jullie wens. Ik vind het belangrijk dat jullie jezelf herkennen in het verhaal. En als jullie er voor openstaan dat ik familie en vrienden mag benaderen, maakt dat het verhaal natuurlijk nog leuker en persoonlijker!

Kiezen jullie voor een groot gezelschap of houden jullie het liever intiem? Of spelen de kinderen een belangrijke rol tijdens de ceremonie? Geen probleem!

Wat jullie kunnen verwachten? Allereerst heel veel lol en mooie gesprekken. Ik vind het belangrijk dat een ceremonie luchtig verloopt, want jullie staan al de hele dag in ‘the picture’ en ik kan mij goed voorstellen dat jullie daar een beetje ‘gezonde’ spanning van krijgen.

Laat de ceremonie vooral lekker over jullie heen komen en ga er vooral relaxed in! Ik zorg ervoor dat de ceremonie fijn verloopt met humor en helemaal gericht op jullie. En wie weet misschien nog wel een traan van geluk!

Mag ik jullie trouwen? Heel graag!

Contact