Alle ruimte om te leren en ontwikkelen

De gemeente Groningen ontwikkelt volop. Of het nu gaat om zorg voor elkaar, verkeer, gezondheid, ondernemen, onderwijs of een schone stad; ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dat vraagt om medewerkers die zich ook willen ontwikkelen. Uiteraard faciliteren wij die ontwikkeling volop. 

Ontwikkel jezelf

Alle ontwikkelingen in de gemeente Groningen vragen ook om ontwikkelmogelijkheden voor jou. En die bieden we je. Van ons eigen digitaal leerportaal 'Groningen Leert!' tot live inspiratiesessies. 

Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden voor jou, zowel binnen de directie waar je komt te werken als in de gehele organisatie. Zo is onze directeur van de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling ooit begonnen als trainee en zijn vele stagiairs doorgegroeid naar mooie posities binnen de gemeente. 

Individueel Keuzebudget

Bovenop je salaris krijg je nog ruim 17% Individueel Keuzebudget. Dit budget is opgebouwd uit je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, een levensloopbijdrage en een aantal bovenwettelijk verlofuren. Jij kiest of je dit wilt sparen, of dat je dit elke maand bij je salaris wilt. Je kunt er ook extra verlofuren mee kopen.

Divers en inclusief

Verschillen maken ons sterker. Groningen bestaat uit een diversiteit aan mensen en wij willen hier een afspiegeling van zijn. We vinden het belangrijk dat je jouw eigen identiteit en eigenheid kan behouden. Daarom wil de gemeente Groningen de diversiteit van de organisatie vergroten en de inclusie versterken.  

Flexibel werken

We bieden volop mogelijkheden om parttime te werken en om je werk deels vanuit huis te doen. We voorzien in goede thuiswerkvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld een bureaustoel of een extra scherm.