Hier doe je het voor

Werken bij de gemeente Groningen: Hier doe je het voor

17 oktober 2023
Nieuws

Bij de gemeente Groningen kun je inhoudelijk interessant werk doen met maatschappelijke impact. Daarom staat ‘Hier doe je het voor’ centraal in de werkgeverscampagne van de gemeente Groningen, die tot half december te zien is op verschillende plekken in onze gemeente en provincie.

De gemeente Groningen staat voor grote maatschappelijke opgaven. Om die goed te kunnen uitvoeren, heeft de organisatie gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers nodig die zich willen inzetten voor de gemeente en haar inwoners.

Want we hebben veel ambities: we gaan voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Van veilige straten tot nieuwe ideeën voor duurzame energie. Van een kansrijke start voor kinderen tot begrijpelijke dienstverlening. We zijn één van de  gezondste, groenste en meest dynamische gemeentes van Nederland, en willen dat blijven.

Zichtbaar en zinvol

Voor het bedenken en het uitvoeren van deze ambities zoeken we nieuwe collega’s in uiteenlopende vakgebieden, van Boa’s tot IT’ers. ‘Hier doe je het voor’ verwijst naar ‘waar je het voor doet’ als je werkt bij de gemeente Groningen. Want als je werkt voor de gemeente Groningen dan weet je dat je werk ertoe doet. Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen: je doet zichtbaar en zinvol werk voor al onze 235 duizend inwoners.

‘Hier doe je het voor’ kun je van half oktober tot half december voorbij zien komen op reclameborden, in social mediaberichten en advertenties. Wil je meer weten over werken bij de gemeente Groningen? Kijk op werkenbijgroningen.nl.