U bent hier

Onderhoud webformulieren

Van zaterdag 08:00 uur (20 okt.) tot zondag 15:00 uur (21 okt.) zijn de meeste webformulieren niet beschikbaar.

Week van de Democratie 14 - 21 november 2018

Woensdag 21 november wordt een bijzondere dag. Dan gaan Groningen, Haren en Ten Boer naar de stembus. Om de gemeenteraad van de nieuwe, heringedeelde gemeente te kiezen. Deze speciale verkiezingen verdienen bijzondere aandacht. Daarom houden we vlak voor de verkiezingen de Groningse Week van de Democratie. Van woensdag 14 tot en met woensdag 21 november, verkiezingsdag.

Deze Week van de Democratie houden we samen met onze inwoners. Zo willen we óók laten zien dat democratie meer is dan 1 keer in de 4 jaar een hokje rood kleuren. Dat je als inwoner ook op andere manieren actief en betrokken kunt zijn. In de Week van de Democratie willen we mensen inspireren en een podium bieden. Dat doen we met activiteiten rondom het stadhuis, in de wijken, in de dorpen. Heb je als inwoner of organisatie een idee voor een activiteit die gelinkt is aan democratie? Meld je dan aan voor de Groningse Week van de Democratie.

Het voorlopig programma van de Week van de Democratie volgt binnenkort. Dat vullen we aan met nieuwe activiteiten. Zoals die van mensen die mee willen doen.

Meedoen

Wil je meedoen? Heb je een idee voor het programma? Vul het formulier in met een korte omschrijving van je bijdrage. Dan nemen wij contact met je op.

Meer weten?

Mail ons als je meer wilt weten. Dan nemen wij contact met je op.
Of volg ons op Twitter.