Vijvers

Informatie over de werkzaamheden aan de Pioenvijver in Groningen.

Pioenvijver

Op maandag 30 maart 2020 begint de aannemer Vegter Waterbouw met werkzaamheden aan de zuidelijke Pioenpark vijver om de betonnen rand te vervangen.

Wat gaat er gebeuren?
De betonnen rand van de zuidelijke Pioenpark vijver is aan de oostzijde en westzijde aan vervanging toe. Deze beschoeiing wordt verwijderd en vervangen door een nieuwe beschoeiing van grenen.

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?
De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.00 en 18.00 uur en duren ongeveer 10 weken. De aannemer probeert de werkzaamheden zoals gepland uit te voeren. Vanwege het coronavirus is eventuele vertraging mogelijk.

Overlast

Parkeren blijft mogelijk. Het is mogelijk dat er enige geluidsoverlast is tijdens het opruimen van de betonnen rand. Het looppad aan de oostkant van de vijver kan tijdens de werkzaamheden niet gebruikt worden.

Contact

Hebt u nog vragen over het werk? Neem dan contact op met Thijs van Dijk van de gemeente Groningen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 14 050. Voor de aannemer Vegter Waterbouw is Reint-Jan Vegter contactpersoon. U kunt hem bellen op 0598 - 623081.