Vergoeding schoolfonds kinderen (VOS) aanvragen

Betaalt u voor uw schoolgaande kinderen een ouderbijdrage aan het schoolfonds? En hebt u een bijstandsuitkering of een laag inkomen? Dan kunt u van de gemeente Groningen een vergoeding krijgen. Dit heet de Vergoeding Ouderbijdrage Schoolfonds (VOS).

Let op: Door de gemeentelijke herindeling van 2019 kunnen in 2020 de regels in de voormalige gemeenten Haren en Ten Boer afwijken van de regels in de stad Groningen. De gemeenteraad gaat hierover besluiten nemen. De VOS geldt alleen voor inwoners van de voormalige gemeente Groningen. Woont in de voormalige gemeente Haren of Ten Boer? Dan gelden voor u nog de oude regelingen.

Vergoeding voor inwoners voormalige gemeente Haren

Bent u inwoner van de voormalige gemeente Haren? Meer informatie over de mogelijkheden leest u op de pagina over het Participatiefonds Haren.

Vergoeding voor inwoners voormalige gemeente Ten Boer

Ben u inwoner van de voormalige gemeente Ten Boer? En wilt u meer informatie wat er eventueel voor u mogelijk is? Ga dan naar het WIJ-team bij u in de buurt.

Vergoeding voor inwoners gemeente Groningen

Aanvragen

Aanvragen indienen voor de VOS voor het schooljaar 2019-2020 is niet meer mogelijk. Ouders van wie wij weten dat ze schooljaar 2020-2021 recht hebben op deze vergoeding, krijgen in september 2020 een brief over de VOS.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bellen

050 367 50 00 (maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur). Let op! Houd uw burgerservicenummer bij de hand, dan kunnen we u sneller helpen.

Bericht

Contactformulier Werk en Inkomen

Brief

Gemeente Groningen
Werk en inkomen
Postbus 1125
9701 BC Groningen

Bezoeken

Ga naar de pagina bezoekadressen en openingstijden.

WIJ team

Voor hulp en ondersteuning kunt ook terecht bij het WIJ-team bij u in de buurt.