Adviesgroep Sociaal Domein gemeente Groningen (ASDG): meedenken over sociale vraagstukken

De gemeente Groningen vindt het belangrijk dat inwoners en organisaties meedenken en meepraten over de plannen voor de gemeente.

Op verschillende manieren vraagt de gemeente daarom inwoners naar hun mening als we nieuwe plannen (nieuw beleid) maken. Als het gaat om sociale vraagstukken, doen we dat via de ASDG.

De ASDG is een onafhankelijke groep inwoners van Groningen dat zich interesseert voor het sociaal domein binnen onze gemeente. De ASDG geeft gevraagd en ongevraagd advies over sociaal beleid. De ASDG heeft een eigen website met meer informatie over de adviesgroep, de sociale vraagstukken en de mogelijkheid om deel te nemen.

Andere adviesraden