Aanpak Stadhuis actueel

Het laatste nieuws over de aanpak van het Stadhuis.

1 april 2020

‘Tweetrapsraket’ voor raadsvergadering op 1 april

De maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben ook gevolgen voor de gemeenteraad van Groningen. Zo is de geplande raadsvergadering van woensdag 25 maart afgelast.

Omdat de gemeente 'door moet gaan' is het van belang dat er toch democratische besluitvorming plaatsvindt. Meer informatie kunt u lezen op de website van de gemeenteraad.

23 maart 2020

Geen raadsvergadering op 25 maart

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben ook gevolgen voor de gemeenteraad van Groningen. Het presidium van de gemeenteraad, het overleg van alle fractievoorzitters onder voorzitterschap van de burgemeester, heeft besloten om de raadsvergadering van 25 maart 2020 te laten vervallen.

Nagedacht wordt hoe het besluitvormingsproces de komende tijd vorm te geven. In de loop van week 13 komen hier verdere mededelingen over. Eerder werd al besloten dat de commissievergaderingen van de raad op 18 maart niet door zouden gaan.

Meer informatie over de tijdelijke vergaderlocaties van de gemeenteraad vindt u op de website van de gemeenteraad.

Data onder voorbehoud:

• februari 2020 - Verhuizing naar Radesingel 6