Nieuwbouw iederz

De gemeente Groningen heeft BAM Bouw en Techniek opdracht gegeven om een nieuw onderkomen te bouwen voor iederz.

De medewerkers van iederz werken nu op verschillende locaties aan de Hooghoudtstraat, Van der Hoopstraat en Peizerweg. Met de nieuwbouw komt het hele bedrijf onder één dak op de hoek van de Uppsalaweg en de Silkeborgweg.

Prettige en veilige werkomgeving

iederz is het werk-leerbedrijf van de gemeente Groningen. De nieuwe locatie is gericht op de toekomst en zorgt voor een goede, prettige en veilige werkomgeving van alle werknemers. In het nieuwe gebouw kan iederz zich ontwikkelen tot een organisatie die gericht is op werk én ontwikkeling met een grote diversiteit aan werkzaamheden.

Start nieuwbouw

Op 30 september 2021 is de eerste paal geslagen tijdens een feestelijk startmoment met medewerkers van iederz, wethouder Werk en Participatie Carine Bloemhof en John Ottens, directeur integrale projecten regio Noord van BAM.

Planning

  • Aanloop: september 2021 - januari 2022
  • Onderbouw (fundering en begane grond): oktober 2021 t/m januari 2022
  • Bovenbouw (staalconstructie en vloer): december 2021 t/m mei 2022
  • Gevel en dak: maart t/m mei 2022
  • Afbouw: april t/m november 2022
  • Oplevering: november 2022

 

Afbeeldingen

Bekijk de afbeeldingen van de nieuwbouw (powerpoint 2 MB) om een indruk te krijgen.

nieuwbouw iederz impressie exterieur terreinnieuwbouw iederz impressie exterieur waterkantnieuwbouw iederz impressie interieur bedrijfsrestaurantnieuwbouw iederz impressie interieur productiegangnieuwbouw iederz impressie interieur productiehal

 
 

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de nieuwbouw van iederz? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel: 050 - 529 42 22.