Kavelverkoop

In Haren gaan 8 kavels in de verkoop in de loop van 2022. Hebt u interesse? Vul dan het belangstellingsformulier in.

Locaties

Theda Mansholt Haren

Aan de Beatrixlaan te Haren is het voormalige schoolpand Theda Mansholt gesloopt. Deze locatie wordt nu ontwikkelt voor 3 vrijstaande woonvilla’s.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is inmiddels vastgesteld en kunt u inzien op ruimtelijkeplannen.nl. De kavelopzet is gewijzigd t.o.v. van het vastgestelde bestemmingsplan. Hier worden 3 kavels ontwikkeld i.p.v. 4 kavels i.v.m. monumentale bomen.

Belangstellingsformulier

U kunt ons alvast uw interesse laten weten. Wij houden u dan op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en planning.

Stationsgebied Haren

Ter hoogte van het station in Haren is een onderdoorgang aangelegd. De aanleg van deze onderdoorgang vormt de aanleiding om het stationsgebied te herontwikkelen. In het plangebied worden 5 kavels ontwikkeld voor vrijstaande woonvilla’s.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is inmiddels vastgesteld en kunt u inzien op ruimtelijkeplannen.nl. Het gaat hier om 5 vrije kavels. De kavelopzet kan nog wijzigen t.o.v. het bestemmingsplan. 

Belangstellingsformulier

U kunt ons alvast uw interesse laten weten. Wij houden u dan op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en planning.

Meerstad

Meerstad: het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen.

Meerstad ligt op 20 minuten fietsen vanaf de binnenstad van Groningen. Dit stadsdeel ligt tussen de stad Groningen en het natuurrijke landschap van Slochteren.

De basis-ingrediënten van Meerstad zijn water, natuur en wonen. Iedere woonbuurt belooft een andere ervaring. In sommige buurten staat vooral het water centraal, waar andere een groenere sfeer hebben en gericht zijn op het weidse omliggende landschap met haar ruige natuur. Maar ook de liefhebber van een compacte, gezellige woonbuurt kan een droomhuis vinden in Meerstad.

Er zijn af en toe kavels beschikbaar. Houd voor het actuele aanbod de website meerstad.eu in de gaten en/of schrijf u via die website in voor de Meerstad nieuwsbrief. Zo ontvangt u altijd het laatste kavelaanbod in uw e-mail.

kaart locatie en voorzieningen Meerstad