Inloopbijeenkomst over inrichting P + R Hoogkerk

De gemeente Groningen organiseert op dinsdag 21 maart een inloopbijeenkomst over de aanleg van 400 parkeerplaatsen aanleggen bij Hoogkerk.

Er is behoefte aan extra parkeercapaciteit als dit jaar het project ‘Aanpak ring Zuid’ van start gaat. Om dit te realiseren worden door de gemeente Groningen ongeveer 400 parkeerplaatsen aangelegd naast het huidige P + R terrein Hoogkerk en het parkeerterrein van het nieuwe Van der Valk hotel.

Inloopbijeenkomst

Voor het informeren over de uitwerking van het plan en de uitvoeringsplanning zijn omwonenden en andere belanghebbenden uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst op dinsdag 21 maart. Dit vindt plaats tussen 19:30 en 21:00 uur in het Van der Valk hotel aan de Borchsingel 53 in Eelderwolde (bij de P + R locatie).

Vragen

Medewerkers van Plegt-Vos en medewerkers van de gemeente Groningen zijn aanwezig om omwonenden en andere belanghebbenden te informeren. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en opmerkingen te maken. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de bezoekers informatie over de aanleg van het parkeerterrein en hoe het parkeerterrein eruit komt te zien. Verder wanneer de uitvoering is en hoe overlast wordt voorkomen.