Hulp bij vinden van werk

De gemeente helpt iedereen bij het vinden van werk. Of u nu een (gedeeltelijke) bijstandsuitkering heeft, of niet. U krijgt begeleiding, tips en sollicitatietraining. U kunt ook gebruik maken van de vacatures en de contacten van de gemeente met uitzendbureaus.

Bel 050 367 5000 voor informatie en om u aan te melden voor een intakegesprek.

Na uw aanmelding

Tijdens het intakegesprek wordt gekeken welke ondersteuning wij u kunnen bieden bij het vinden van werk en u krijgt een eigen persoonlijke coach toegewezen.

Samen met uw coach gaat u kijken hoe uw kansen op de arbeidsmarkt vergroot kunnen worden. Met een breed aanbod aan trainingen, trajecten en individuele coaching krijgt u inzicht in uw talenten en kwaliteiten. En hoe u die het beste kunt inzetten voor uzelf en uw toekomstige werkgever.

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van:

• Sollicitatietraining in groepsverband (workshops)
  • Digitale sollicitatietraining in groepsverband (webinars)
  • Individuele coaching (gesprekken met uw coach)
  • Toegang tot de website van Werkmatch. Uw persoonlijk profiel kan makkelijk worden gematcht met passende vacatures.
  • Testen om inzicht te krijgen in uzelf en uw talenten
  • Opleidingstrajecten voor het behalen van diploma’s en certificaten

Vacaturekrant

De vacatures die in Werkmatch staan worden ook in de wekelijkse vacaturekrant geplaatst. Hebt u belangstelling voor een vacature, dan kunt u dit doorgeven aan de contactpersoon die wordt genoemd in de vacature.

Vacaturekrant (pdf 655 kB)

Loket Werk en Inkomen

Harm Buiterplein 1, Groningen (Europapark)
Bezoekadressen en openingstijden.
Contactformulier - werk en inkomen.

9701 BC Groningen

050 367 50 00 (wij vragen naar uw burgerservicenummer)

ESF Subsidie

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door subsidies van het Europees Sociaal Fonds (ESF).