Hulp bij vinden van werk

De gemeente helpt iedereen bij het vinden van werk. Of u nu een (gedeeltelijke) bijstandsuitkering heeft, of niet. U krijgt begeleiding, tips en sollicitatietraining. U kunt ook gebruik maken van de vacatures en de contacten van de gemeente met uitzendbureaus.

Bel 050 367 5000 voor informatie en om u aan te melden voor een intakegesprek.

Na uw aanmelding

Tijdens het intakegesprek wordt gekeken welke ondersteuning wij u kunnen bieden bij het vinden van werk. U krijgt ook een eigen persoonlijke coach van Centrum naar Werk toegewezen.

Samen met uw coach gaat u kijken hoe uw kansen op de arbeidsmarkt vergroot kunnen worden. Met een breed aanbod aan trainingen, trajecten en individuele coaching krijgt u inzicht in uw talenten en kwaliteiten. En hoe u die het beste kunt inzetten voor uzelf en uw toekomstige werkgever.

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van:

• Sollicitatietraining in groepsverband (workshops)
    • Digitale sollicitatietraining in groepsverband (webinars)
    • Individuele coaching (gesprekken met uw coach)
    • Toegang tot de website van Werkmatch. Uw persoonlijk profiel kan makkelijk worden gematcht met passende vacatures.
    • Testen om inzicht te krijgen in uzelf en uw talenten
    • Opleidingstrajecten voor het behalen van diploma’s en certificaten

Vacaturekrant

Naast de online vacatures op Werkmatch plaatst de gemeente ook een overzicht met actuele vacatures. Hebt u belangstelling voor een vacature, dan kunt u dit doorgeven aan de contactpersoon die wordt genoemd in de vacature.

Vacaturekrant (pdf 302 kB)

Wijzigingen vanwege coronavirus

In verband met de coronamaatregelen is er geen vrije inloop. Wilt u langskomen? Bel dan eerst 050 367 50 00.

Loket Werk en Inkomen

Harm Buiterplein 1, Groningen (Europapark)
    Bezoekadressen en openingstijden.
    Contactformulier - werk en inkomen.

9701 BC Groningen

050 367 50 00 (wij vragen naar uw burgerservicenummer)

ESF Subsidie

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door subsidies van het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Let op! Regels kunnen in de voormalige gemeenten Haren en Ten Boer afwijken van de regels in de stad Groningen. De gemeenteraad gaat hierover nog besluiten nemen.