GKB en aanslag gemeentelijke belastingen

Bent u ingeschreven bij het GKB en maakt u gebruik van budgetbeheer en/of de Eurocoach?

Lever dan uw aanslag Gemeentelijke belastingen en waterschapheffing van het Noordelijk Belastingkantoor en/of uw gemeente in bij het GKB.

Kwijtschelding

Hebt u recht op kwijtschelding? Vraagt u dit dan zo snel mogelijk aan. U kuntop de website van het Noordelijk Belastingkantoor kijken of u in aanmerking komt voor kwijtschelding. Ook als u kwijtschelding aanvraagt, ontvangen wij graag alvast uw aanslag. Vermeld hierbij dat u kwijtschelding aan zult vragen. U kunt uw aanslag mailen naar mijngkb@groningen.nl onder vermelding van uw naam, geboortedatum en “aanslag”. Mocht u antwoord op uw aanvraag kwijtschelding krijgen, stuur deze dan gelijk naar de GKB door. Als u geen recht hebt op kwijtschelding, zal de aanslag betaald worden. Staat er onvoldoende in uw reserveringen, dan kan de consulent een betalingsregeling voor u  aanvragen.

Beschermingsbewind

Valt u onder de afdeling Beschermingsbewind? Dan vragen wij als het mogelijk is, de kwijtschelding voor u aan en hoeft u dit dus niet zelf te doen. Hebt u zelf de aanslag van het Noordelijk Belastingkantoor en/of uw gemeente ontvangen? Dan is het wel noodzakelijk dat u deze naar ons doorstuurt. U kunt de aanslag mailen naar beschermingsbewind@groningen.nl.