GKB en aanslag gemeentelijke belastingen

Bent u ingeschreven bij het GKB en maakt u gebruik van budgetbeheer en/of de Eurocoach? Lever dan uw aanslag Gemeentelijke belastingen en waterschapheffing van het Noordelijk Belastingkantoor en/of uw gemeente in bij het GKB.

Kwijtschelding

Hebt u recht op kwijtschelding? Vraagt u dit dan zo snel mogelijk aan bij het Noordelijk Belastingkantoor.

Hier ziet u ook of u in aanmerking komt voor kwijtschelding.

Ook als u kwijtschelding aanvraagt, ontvangen wij graag alvast uw aanslag. Vermeld hierbij dat u kwijtschelding aan zult vragen. E-mail uw aanslag naar mijngkb@groningen.nl onder vermelding van:

• uw naam
  • geboortedatum
  • In het onderwerp “aanslag”.

Stuur het antwoord van het NBK meteen naar de GKB door. Krijgt u geen kwijtschelding? Dan betaald de GKB de aanslag. Staat er onvoldoende in uw reserveringen, dan kan de consulent een betalingsregeling voor u aanvragen.

Beschermingsbewind

Valt u onder de afdeling Beschermingsbewind? Dan vraagt de GKB de kwijtschelding voor u aan en hoeft u dit dus niet zelf te doen. Dan kan alleen als het mogelijk is. Hebt u zelf de aanslag van het Noordelijk Belastingkantoor en/of uw gemeente ontvangen? Dan moet u deze naar beschermingsbewind@groningen.nl  beschermingsbewind@groningen.nl mailen.