Ondertekening gemeente en vastgoed-ontwikkelaar Vazet

Donderdag 21 november heeft directeur Richard Lombaerts van Stadsontwikkeling van de gemeente Groningen een overeenkomst ondertekend met vastgoedontwikkelaar Vazet. Deze overeenkomst ging over de bouw van 153 huur- en koopappartementen op de locatie van garage Veldma Jansen aan de Friesestraatweg 231.

Ook is er een overeenkomst getekend door de eigenaar van Veldma Jansen met wethouder Roeland van der Schaaf voor de aankoop van een bedrijfskavel voor de nieuwe garage aan de andere kant van de Reitdiepzone.

Markant

Vazet gaat een trapeziumvormig gebouw ontwikkelen op een markante plek aan het water. In dit gebouw komen 153 huur- en koopappartementen in de vrije sector met een volledig inpandige parkeergarage. Op de website: www.dykstaete.nl treft u een impressie van de huur- en koopappartementen.