U bent hier

Inschrijving Collectieve inkoopactie Energie verlengd  

Ruim 800 huiseigenaren hebben offertes voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zonnepanelen en warmtepompen aangevraagd.

Voor de zonnepanelen is de belangstelling het grootst.  Er komen ook veel vragen binnen bij het Energieloket. Om deze te beantwoorden en de woningeigenaren de kans te geven mee te doen aan de actie, is de inschrijftermijn verlengd tot 18 december.  

Webinars 

Er zijn drie webinars met meer informatie:
1 december om 19.30 - isoleren - alles over isoleren.  
1 december om 20.30 - alles over warmtepompen. 
3 december om 20.00 uur – alles over zonnepanelen.  
Inschrijven kan via het energieloket.
 

Het Energieloket en de inkoopactie

Het Energieloket is een samenwerking van de Gemeente Groningen en Energiecoöperatie Grunneger Power. De gemeente Groningen wil in 2035 CO2 neutraal en aardgasvrij zijn. Om huiseigenaren te stimuleren energie te besparen en de energietransitie te bevorderen, is het Energieloket opgericht. De bedrijven die meedoen aan de inkoopactie zijn geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Door de vraag van iedereen te bundelen, is het inkopen goedkoper. Ook is er gekeken naar de ondersteuning die de deelnemende bedrijven bieden aan de deelnemers tijdens het aankoop- en installatietraject.  

Inschrijven 

Inschrijven of meer weten over de inkoopactie? Dat kan via www.energieloket-groningen.nl/inkoopactie. Informatie over de inkoopactie is ook te krijgen via de telefonische helpdesk van het energieloket: 050 2050435. De verlengde inkoopactie loopt tot 18 december.