U bent hier

Inkoopactie verduurzamen woonhuizen

Zonnepanelen op daken

Energieloket: gezamenlijke inkoop isolatie, zonnepanelen en warmtepompen.

Om huiseigenaren te helpen hun huis te verduurzamen of helemaal van het aardgas af te gaan, organiseert het Energieloket Groningen een collectieve inkoopactie. Huis-eigenaren kunnen samen voordelig vloer- en spouwmuurisolatie, zonnepanelen en warmtepompen inkopen bij lokale aanbieders. Het Energieloket is een samenwerking van de gemeente Groningen en Energiecoöperatie Grunneger Power

Wethouder Duurzaamheid Broeksma: “Huiseigenaren kunnen en willen stappen zetten in het verduurzamen van hun huis, maar weten vaak niet goed waar te beginnen. Deze inkoopactie van het Energieloket helpt ze daarbij. Samen met de deelnemende bedrijven wordt een plan op maat gemaakt die aansluit bij de wensen en de financiële mogelijkheden van de huiseigenaar. Het is belangrijk dat de energietransitie en verduurzaming voor iedereen toegankelijk is.” 

Hulp

Het Energieloket biedt hulp om energie te besparen, adviseert over de technische uitvoerbaarheid, de kosten en welke aanpassing het meeste opbrengt.

Subsidie

De inkoopactie loopt tot 7 december 2020 en kan gecombineerd worden met de Investeringssubsidie Duurzame Energie.

Meedoen?

Meedoen aan de inkoopactie of inschrijven voor het webinar op 26 november over de inkoopactie of meer informatie over het energieloket? Ga naar: www.energieloket-groningen.nl/inkoopactie.

Foto: Grunneger Power