Lieve gedichten voor vrijwilligers

Met de vraag hoe we alle vrijwilligers in de gemeente Groningen kunnen bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis zijn de Probleemoplossers aan de slag gegaan. Ze hebben een prachtig project

Digitale postercampagne over Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag

In 2016 is door samenwerking van de Groninger Studentenbond (GSb) en de gemeente Groningen het Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag (MOV) opgericht. Door een digitale postercampagne, die start op 1 december, wordt dit MOV opnieuw onder de aandacht gebracht.

De Nieuwe Poort is visitekaartje voor Groningen

Een nieuw muziekcentrum dat kan dienen als opvolger van De Oosterpoort past uitstekend in het stationsgebied. Dat is de uitkomst van het onderzoek naar de mogelijkheden voor inpassing van het muziekcentrum in het stationsgebied zuid, dat inmiddels Spoorkwartier is gaan heten.

Lutje Lokaal: wethouder Benjamins bezocht verschillende winkels

Elk jaar maken verschillende winkels er op de zaterdag na Black Friday een extra bijzondere dag van, met een route langs de leukste lokale ondernemers in Groningen. Bij de Lutje Lokaal aangesloten

Weer verschenen: Hervonden Stad en Land

De nieuwste editie van Hervonden Stad en Land, het jaarboek voor erfgoed in de gemeente Groningen, is gisteren gepresenteerd.

Groningen kleurt oranje tijdens campagne tegen geweld

Het gezamenlijk Gronings initiatief Choose to Change organiseert dit jaar de actie van Orange the World. Zonta, Soroptimisten, YWCA en de gemeente Groningen zijn betrokken bij het initiatief. Het