Openbaar vervoer in Groningen

U bent hier: Home Openbaar vervoer Openbaar vervoer in Groningen
Openbaar vervoer in Groningen
Document acties
Info

Openbaar vervoer in Groningen

Bent u van plan om per trein of bus te reizen in, naar of vanaf de stad Groningen? Lees meer over de dienstregeling, de nachtbus en de bustarieven.

Dienstregeling

De dienstregeling van het busvervoer in de provincies Groningen en Drenthe is te vinden op www.qbuzz.nl. Hier kunt u ook via Mijn Qbuzz een persoonlijk busboekje samenstellen en ook een abonnement nemen op stremmingen en wijzigingen. Beide diensten zijn gratis.

Reizigers zonder computer, internet of printer kunnen contact opnemen met de klantenservice van Qbuzz via 0900 - 9292 (lokaal tarief). Of langs gaan bij het Qbuzz Servicepunt, station Groningen.

De dienstregeling voor trein, bus, tram en metro in heel Nederland is te vinden op www.9292.nl.

Nachtbus

Zaterdagnacht is het ook mogelijk om gebruik te maken van de Nachtbus. De nachtbussen rijden de hele nacht elk uur vanaf het station via verschillende wijken.

Ga voor meer informatie naar www.n8bus.nl

OV-chipkaart of Eurokaartje

U kunt uw reis in de bus betalen met uw OV-chipkaart of een Eurokaartje kopen bij de chauffeur. Het Eurokaartje voor reizen binnen de stad Groningen kost € 2,-.
Het Eurokaartje is geldig op alle stads- en streekbussen binnen de gemeente Groningen (dus ook in Hoogkerk, Ruischerbrug, Engelbert en Middelbert). U kunt het kaartje ook gebruiken in de P+R Citybuslijnen en in de Q-liners die in de stad rijden.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0900 - 9292 (€ 0,70 per minuut) of kijken op www.9292.nl

Contact

Gemeente Groningen
T  14050
E  info@groningen.nl

Laatst gewijzigd op : 03-12-2014 10.40 uur
Deel deze pagina

Deel deze pagina

titel: Openbaar vervoer in Groningen