Een huis huren

U bent hier: Home Huis huren Een huis huren
Een huis huren
Document acties

Huurtoeslag

Als uw huur te hoog is in verhouding tot uw inkomen, is huurtoeslag een mogelijkheid. Deze huurtoeslag vraagt u aan bij de Belastingdienst (0800-0543) of kijk op www.toeslagen.nl

Inschrijven als woningzoekende

Als u zich wilt inschrijven als woningzoekende voor een woning van de vijf corporaties in Groningen, dan kan dit op www.woningnet.nl. U vindt hier ook het actuele huizenaanbod van alle woningcorporaties. Voor informatie over inschrijven en de regels van de woonruimteverdeling kunt ook natuurlijk ook contact opnemen met de corporaties zelf.

Huurcommissie

De huurcommissie is een onafhankelijke organisatie die zich bezighoudt met de geschillen tussen huurder en verhuurder over onderhoud, huurprijs en servicekosten van huurwoningen. Het gratis telefoonnummer van de Huurcommissie is: 0800 - 488 72 43. Meer informatie is te vinden op:  www.huurcommissie.nl


Laatst gewijzigd op : 14-01-2013 13.08 uur
Deel deze pagina

Onderhoud website

  • 29 augustus 2014 (DigiD; 0:00 - 06:00)

Meer informatie >>

Attentie!

Wees alert op valse e-mails van DigiD of Belastingdienst

Criminelen proberen achter uw DigiD te komen. Zij sturen e-mails die leiden naar valse websites van DigiD of de Belastingdienst.

Klik niet op links in deze e-mails en gooi ze weg. Vul nooit uw DigiD gegevens in als u niet zeker weet of u op de echte DigiD inlogpagina bent. Controleer of het adres daarvan begint met https://www.digid.nl/.

Op www.digid.nl/veiligheid vindt u meer informatie.