Onderwijs Cultuur Sport Welzijn (OCSW)

U bent hier: Home Diensten Onderwijs Cultuur Sport Welzijn (OCSW)
Onderwijs Cultuur Sport Welzijn (OCSW)
Document acties

OCSW is op veel terreinen actief: cultuur, sport, recreatie, onderwijs, jeugd, welzijn, zorg en minderheden. OCSW maakt op al deze terreinen beleid en voert dit beleid deels zelf uit.

Maar ook welzijnsinstellingen als de MJD en culturele instellingen werken voor OCSW. Het hoofdkantoor van OCSW is gevestigd aan de Europaweg, maar dit onderdeel van de gemeente 'zit' op veel meer plaatsen in de stad. In totaal beheert OCSW 240 objecten: De Oosterpoort, de Stadsschouwburg, Vensterscholen, 'gewone' schoolgebouwen van het openbaar onderwijs, sportcentrum Kardinge, sportaccommodaties, sportvelden, sociaal-culturele accommodaties (bijvoorbeeld buurthuizen), recreatiegebieden en zwembaden.

In het hoofdkantoor aan de Europaweg werken veel beleidsambtenaren. Hier huist ook de Werkmaatschappij Sport en Recreatie (WSR; hieronder vallen o.a. sportcentrum Kardinge en veel sport- en recreatie-accommodaties). De stedenbanden met het Russische Moermansk en San Carlos in Nicaragua vallen ook onder OCSW.

Adresgegevens
Europaweg 8
9723 AS  GRONINGEN
Nederland
Telefoon 14 050
Fax (050) 367 61 61
Email info@groningen.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Postadres
Postbus 268
9700 AG  GRONINGEN
Nederland

Plattegrond en route

 

 


Grotere kaart weergeven


Laatst gewijzigd op : 11-02-2014 11.51 uur
Deel deze pagina

Attentie!

Wees alert op valse e-mails van DigiD of Belastingdienst

Criminelen proberen achter uw DigiD te komen. Zij sturen e-mails die leiden naar valse websites van DigiD of de Belastingdienst.

Klik niet op links in deze e-mails en gooi ze weg. Vul nooit uw DigiD gegevens in als u niet zeker weet of u op de echte DigiD inlogpagina bent. Controleer of het adres daarvan begint met https://www.digid.nl/.

Op www.digid.nl/veiligheid vindt u meer informatie.